Klopsiki Z Indyka Alicante

Klopsiki Z Indyka Alicante
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz chleb wiejski, orzeszki piniowe, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Indyka Alicante, Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marconan), oraz Pulpety Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż grubo zmielone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Połączyć mieszaninę bułki tartej i mleka w średniej misce; odstawić 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać orzechy i kolejne 4 składniki (przez wątrobę) do mieszanki mlecznej. Uformować w 12 klopsików, po około 1 1/2 łyżki każda.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
WątrobaWątroba
MlekoMleko
OrzechyOrzechy
4
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj klopsiki; gotować 4 minuty, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
7
Usuń klopsiki z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta; podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj wywar z indyka i seler naciowy na patelnię; przyprawić na wolnym ogniu. Powrót klopsiki do patelni w jednej warstwie. Przykryć i dusić 10 minut lub aż klopsiki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SzafranSzafran
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieść 2 klopsiki w każdej z 6 płytkich misek. Chochla o 1/3 szklanki mieszaniny zapasów do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn