Klopsiki Wstążkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj klopsiki wstążkowe. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, mąkę samozbierającą się, groch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć suszoną cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klopsiki Blue Ribbon, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, oraz Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W przypadku ciasta biszkoptowego: za pomocą blendera lub dwóch noży stołowych pokroić skrócenie na mąkę w średniej misce, aż będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Użyj widelca, aby wymieszać maślankę, aby uzyskać miękkie ciasto, lub do momentu, gdy ciasto się połączy i opuści boki miski. Nadal mieszając widelcem, aż cała mąka zostanie przerobiona na ciasto, a następnie obrócić ciasto na lekko posypaną mąką deskę i zagnieść trzy lub cztery razy, aż będzie gładkie i łatwe do układania.
Na klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. nasmaruj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Połączyć wołowinę, cebula, sól i pieprz w dużej patelni i gotować na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, 12 do 15 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką i 1/3 szklanki zastrzeżonego płynu pomidorowego.
Wyjąć 1 szklankę tej mieszanki mięsa i odstawić.
Dodaj pomidory i groch do pozostałej mieszaniny na patelni. Odstawić.
Na Dobrze obsypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto biszkoptowe na duży prostokąt o grubości około 1/2 cala.
Rozłóż cienko zarezerwowany kubek mieszanki mięsnej na cieście, a następnie rozwałkuj ciasto jak galaretkę, zaczynając od jednej długiej krawędzi.
Umieścić rolkę na przygotowanej blasze do pieczenia. Używając nożyc kuchennych lub bardzo ostrego noża, wytnij 1-calowe plastry prawie na dno rolki. Aby odsłonić część nadzienia, pociągnij naprzemienne plastry w lewo i w prawo.
Piec, aż zbrązowieje, o 15 protokół
Podgrzać mieszankę wołową i warzywną. Pokrój pieczony bochenek i łyżka niektórych gorących warzyw i mieszanki mięsa na każdym plasterku.