Klopsiki w stylu włoskim II
Klopsik w stylu włoskim II może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 5. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 39g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka czosnku, pietruszki, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Pieczeń Po Włosku, oraz Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średnim rondlu na średnim ogniu, podsmażyć marchewkę i cebulę przez 2 minuty, lub aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać czosnek i saute przez 2 Więcej minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce, połączyć natkę pietruszki, wołowina, ketchup, 1/2 szklanki sosu pomidorowego, chleb i jajka, dobrze mieszając.
Dodaj mieszaninę marchew / cebula i kontynuować mieszanie, ale nie nad wymieszać, jak to sprawi, że klopsiki suche.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 i uformować w bochenek.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 do 45 minut.
Podczas pieczenia bochenka, podgrzać pozostały sos pomidorowy i cukier w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wylać Bochenek po zakończeniu.