Klopsiki w stylu Memphis wymagają około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. To danie główne ma 634 kalorie, 35g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, 4 liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Memphis-Style BBQ Dogs, Żeberka w stylu Memphis, oraz Coleslaw W Stylu Memphis.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, pietruszkę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka, sól, pieprz, 3/4 szklanki ketchupu, wołowinę, cielęcinę i wieprzowinę i dokładnie połączyć, aż do równomiernego wymieszania, używając rąk, jeśli to konieczne. Uformować bochenek na patelni do pieczenia i wymieszać z 1 łyżką keczupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Piec w piekarniku przez 50 minut do 1 godziny i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Około 10 do 20 minut przed zakończeniem klopsa, rozpocząć SOS. Stopić połowę masła w saute patelni (rezerwując drugi 1/4 szklanki) na średnim ogniu, i saute cebuli, aż karmelizuje.
Dodać grzyby i gotować, aż staną się miękkie i zrezygnować z ich soki. Odcedzić i odstawić na bok. W innym rondlu ubijamy demi-glace, pastę pomidorową i czerwone Wino i dusimy na małym ogniu, pozwalając zmniejszyć i zagęścić. Tuż przed podaniem sosu ubijamy pozostałe 1/4 szklanki masła w kostkach i dodajemy grzyby. Smak i dodać sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu