Klopsiki w stylu Memphis wymagają około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. To danie główne ma 634 kalorie, 35g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, 4 liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Memphis-Style BBQ Dogs, Żeberka w stylu Memphis, oraz Coleslaw W Stylu Memphis.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
W dużej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, pietruszkę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodać jajka, sól, pieprz, 3/4 szklanki ketchupu, wołowinę, cielęcinę i wieprzowinę i dokładnie połączyć, aż do równomiernego wymieszania, używając rąk, jeśli to konieczne. Uformować bochenek na patelni do pieczenia i wymieszać z 1 łyżką keczupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec w piekarniku przez 50 minut do 1 godziny i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Około 10 do 20 minut przed zakończeniem klopsa, rozpocząć SOS. Stopić połowę masła w saute patelni (rezerwując drugi 1/4 szklanki) na średnim ogniu, i saute cebuli, aż karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodać grzyby i gotować, aż staną się miękkie i zrezygnować z ich soki. Odcedzić i odstawić na bok. W innym rondlu ubijamy demi-glace, pastę pomidorową i czerwone Wino i dusimy na małym ogniu, pozwalając zmniejszyć i zagęścić. Tuż przed podaniem sosu ubijamy pozostałe 1/4 szklanki masła w kostkach i dodajemy grzyby. Smak i dodać sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
6
Klopsiki pokroić w plasterki i przełożyć do naczynia. SOS łyżka nad i podawać dodatkowy sos na boku.