Klopsiki słodko-kwaśne
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Słodko-kwaśne klopsiki mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka papryki, skrobi kukurydzianej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Klopsiki słodko-kwaśne, oraz Klopsiki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, jajko, skrobię kukurydzianą, sól, pokrojoną w kostkę cebulę i pieprz. Formować na 1 cal klopsików; około 2
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe klopsiki; odcedzić tłuszcz i odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na małym ogniu.
Wlać sok ananasowy i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut.
W małej misce, połączyć 3 łyżki skrobi kukurydzianej, sos sojowy, ocet i wodę. Wymieszać, aż będzie gładka i wlać do soku ananasowego.
Dodaj granulowany słodzik SPLENDA® i gotuj na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Umieścić klopsiki, kawałki ananasa, zielony pieprz, marchew i cebula do mieszanki sosu.