Klopsiki Pomidorowo-Bazyliowe
Klopsiki pomidorowo-bazyliowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 361 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz sos marinara, mielona wieprzowina, mielony chuck i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Kanapka Z Klopsem Bazyliowo-Pomidorowym, Klopsiki Z Bazylią Z Kurczaka, oraz Balsamiczno-Bazyliowy Klopsik Z Indyka.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać zmielony chuck i wieprzowinę.
Proces pokrojone w kostkę pomidory w blenderze lub robocie kuchennym 5 sekund lub do lekko grube, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby. Wymieszać pomidory, sos marinara, a następnie 4 składniki do mieszanki mielonej wołowiny tylko do połączenia.
Kształt W 9-x 5-calowy Bochenek; umieść klopsiki na stojaku z drutu w aluminiowej folii wyłożonej galaretką.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę. Top z serem mozzarella, i piec 15 więcej minut lub aż środek nie jest już różowy.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Uwaga: aby do przodu, przygotować przepis zgodnie z kierunkiem przez kształt kroku w 9-x 5-calowy bochenek i przykryć folią i folią aluminiową. Zamrażać do 2 miesięcy. Odwilż w lodówce 24 godziny. Odkryj i postępuj zgodnie z przepisem.