Klopsiki Pomidorowo-Bazyliowe
Klopsiki pomidorowo-bazyliowe to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, liście bazylii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Suszone Na Słońcu Pomidory Mini Klopsiki, Niedzielny Obiad: Mini Klopsiki Z Pomidorami, oraz Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, ubić jajka. Wymieszaj wszystkie pozostałe składniki, aż do dobrze wymieszanego. Na dużym arkuszu woskowanego papieru kształtuj mieszaninę na 4 (6 1 / 2x3-cala) bochenki. Owinąć 3 klopsy szczelnie folią o dużej wytrzymałości; zamrozić do 2 miesięcy.
Umieść 1 bochenek w płytkiej patelni do pieczenia, piec 40 do 50 minut lub do dokładnie ugotowanego w środku, a termometr do mięsa odczytuje 71°.
Odstawić klopsiki na 5 minut przed podaniem.
Aby rozmrozić zamrożone klopsiki, umieść w lodówce na 24 godziny lub rozpakuj i umieść na kuchence mikrofalowej; mikrofalówka na rozmrażanie około 10 minut lub do rozmrożenia.
Piecz klopsy zgodnie z zaleceniami powyżej.