Klopsiki Grillowe Easy Slow-Cooker Cranberry
Przepis Easy Slow-Cooker Cranberry Barbecue Meatballs jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 51 centów za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz SOS żurawinowo-pomarańczowy, pietruszkę, klopsiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pulpety Z Grilla Żurawinowego Wolno Gotowane, Slow-Cooker Shortcut Cranberry Barbecue Meatballs, oraz Pulpety Żurawinowe Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem klopsików i pietruszki w 2-do 2 1/2-quart powolnej kuchence, aż dobrze wymieszane.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż dokładnie ogrzane. Natkę pietruszki wymieszać.
Klopsiki podawać z widelcami do koktajli lub wykałaczkami. Klopsiki trzymają się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszają.