Klopsiki babci

Klopsiki babci
Klopsiki babci to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną wołowinę, przyprawioną bułkę tartą, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domowy Klopsik (Jak U Babci!), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, oraz Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mieloną wołowinę, kiełbasę, bułkę tartą, cebulę, grzyby, zupę i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dobrze wymieszać i umieścić w patelni bochenek o wymiarach 5x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn