Klopsiki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać klopsiki spróbować. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 388 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, marchew, sos worcestershire dash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 375 stopni F.
W średniej wielkości patelni saute umieść 2 łyżki oleju sałatkowego i podgrzej na średnim ogniu.
Dodaj marchew, seler, i cebula i saute, o 5 protokół. Odłożyć na bok i ostudzić.
W dużej misce umieścić mieszaninę marchwi, mielona wołowina i pozostałe składniki, z wyjątkiem chleba, bułka tarta i ketchup. Chleb namoczyć w zimnej wodzie, następnie wycisnąć wodę (jak gąbka) i odsączyć.
Dodać do mielonej wołowiny i wymieszać. (Mikser stojak jest może pomóc ułatwić.)
Dodać bułkę tartą i wymieszać.
Rozwałkować na twardy Bochenek, rozłożyć keczup na wierzchu i wstawić do nagrzanego piekarnika na około 45-55 minut, lub do czasu ugotowania. Wyjąć i podawać na gorąco.