Klopsik Christine
Christine's Meat Loaf to przepis bezmleczny, składający się z 8 porcji. To danie główne ma 341 kalorii, 23 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sos do zarumieniania, mieloną wołowinę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Ten przepis przygotowało 6 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Meat Loaf Christine, Meat Loaf for One i Meat Loaf.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, mielony indyk, włoską kiełbasę, zupę jarzynową, jajka, bułkę tartą, sos barbecue, ketchup, musztardę żółtą, czosnek, sos Worcestershire, sos brązujący, sól przyprawioną i czarny pieprz, aż dokładnie się połączą. Uformuj bochenek i umieść klops w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klops będzie rumiany i nie będzie już różowy w środku, od 60 do 75 minut. Termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem, umieszczony w najgrubszej części bochenka, powinien wskazywać co najmniej 70 stopni C.
Odczekaj 10 minut, aby mięso odpoczęło, a następnie pokrój je w plastry o grubości 1/2 cala.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na Meatloaf. Kotlet mielony będzie pasował do wielu win czerwonych. Polecamy coś odważnego i owocowego, na przykład Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Możesz spróbować NV Ruinart, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.
![NV Ruinart, Wino]()
NV Ruinart, Wino