Klonowy Placek Kremowy

Klonowy Placek Kremowy
Maple Cream Pie jest wegetariańska deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 31g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, mleko, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Placek z truskawkami i śmietaną, Batony Peaches and Cream Pie, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. talerz ciasta z ciastem; przycinanie do 1/2 cala. poza krawędzią płyty. Krawędzie flet. Linia nieutwardzona skorupa do ciast z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej. Fajne na drucianym stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Do napełniania połącz skrobię kukurydzianą i sól w dużym rondlu. Wymieszać w 1/2 szklanki mleka, aż będzie gładkie. Stopniowo mieszać z pozostałym mlekiem i 3/4 szklanki syropu klonowego. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki. Zmniejszyć ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia na żółtka; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać z masłem. Schłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż powstaną sztywne szczyty. Złóż 1 szklankę śmietany do schłodzonego nadzienia; łyżką do skórki. Zagnieść pozostały syrop do pozostałej śmietany; zamrozić wierzch ciasta. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Udekorować prażonymi migdałami. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn