Klonowy Kremowy Placek Bezowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Bezowego z kremem klonowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,49 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, skrobię kukurydzianą, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków Beza Klonowa, zapiekanka ze słodkich ziemniaków z orzechami klonowymi i włoską bezą, oraz Placek z truskawkami i śmietaną.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Wymieszać z syropem i śmietaną. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkuje. Zmniejszyć ciepło do medium; gotować, stale mieszając, 2 minuty dłużej.
Wymieszaj niewielką ilość gorącego nadzienia z żółtkami; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać z masłem.
W dużej misce ubić białka jaj, wanilię i krem z kamienia nazębnego na średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich pików. Stopniowo ubijać w cukrze, 1 łyżka na raz, na wysoki, aż sztywne błyszczące szczyty tworzą i cukier rozpuszcza się.
Rozprowadzić równomiernie na gorącym wypełnieniu, uszczelniając krawędzie do skorupy.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub aż beza będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku drucianym przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem. Przechowywać resztki w lodówce.