Klonowo-orzechowe lody z cynamonowymi chipsami
Klonowo-orzechowe lody z cynamonowymi chipsami to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, pekan, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Klonowo-orzechowe lody z cynamonowymi chipsami, Lody kawowe i Meksykańskie Lody czekoladowe z cynamonowo-cukrowymi chipsami Tortilla, oraz Klonowo-orzechowe lody z boczkiem kandyzowanym.
Instrukcje
Posmaruj obie strony tortilli masłem.
Połączyć cukier i cynamon w misce; posypać równomiernie po obu stronach tortilli.
Każdą tortillę pokroić na 8 klinów.
Umieść kliny tortilla na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 8 minut lub do chrupkości.
Jogurt i syrop Połącz w misce. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki jogurtu do każdego z 4 misek; top każdy z 2 łyżeczki pekan.
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.