Klonowo-Orzechowe Jabłko Crisp
Klon-Pekan Jabłko Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, brązowy cukier, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowszy Klon-Orzech Jabłkowy Crisp, Brązowy masło karmelizowane Jabłko Crisp batony w / Pecan Streusel + Mascarpone Klon glazura, oraz Jeżyna chrupiąca z polewą Klonowo-orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko posmaruj boki naczynia do pieczenia 8×8 (używam szkła). Nie ma potrzeby smarowania DNA; po prostu utrzymujesz polewę przed przyklejeniem się do boków patelni.
Umieść orzechy pekan w młynku do przypraw / kawy i pulsuj je 4 lub 5 razy, aby grubo zmielić, a niektóre kawałki pozostały. Robię to w dwóch partiach.
W dużej misce umieść pół zmielone orzechy pekan, mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól i wymieszaj widelcem, aby połączyć.
Dodaj olej kokosowy i syrop klonowy i wymieszać widelcem, aby stworzyć grubą posiłek, upewniając się, aby rozgnieść w dużych kawałkach oleju kokosowego. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, możesz dodać do 1 łyżki dodatkowego oleju kokosowego (dla bogatszego) lub syropu klonowego (dla słodszego). Podobało mi się jak jest though.As na owoce, umieścić jabłka w przygotowanej patelni do pieczenia i skropić sokiem z cytryny.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj do połączenia (nie powinna pozostawać widoczna skrobia kukurydziana).Potrząśnij patelnią trochę, aby wyrównać owoce (to zapakuje go trochę zbyt), a następnie równomiernie posypać kruszonkę polewą na wszystko.
Piec przez 30 minut lub do momentu, aż polewa zacznie brązowieć.
Niech ostre ostudzić przez 10 do 15 protokół.
Podawać z dodatkiem wegańskich lodów waniliowych.