Klonowe, orzechowe i rodzynkowe ciasteczka owsiane
Przepis Klon, pekan & rodzynki ciasteczka owsiane mogą być wykonane w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Mieszanka rodzynek, wodorowęglanu sody, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Jabłko I Rodzynki Owsiane Ciasteczka Śniadaniowe, Batony owsiane z jabłkami i rodzynkami, oraz Ciasteczka owsiane z rodzynkami z maślanką klonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Linia 3 duże tace do pieczenia z pergaminem do pieczenia. W średniej misce wymieszać owies, kokos, mąkę, pekan i rodzynki. Odstawić.
W małym rondlu roztopić masło i cukier z syropami, a następnie zdjąć z ognia.
Połącz wrzącą wodę z wodorowęglanem, a następnie dodaj do mieszanki masła.
Wlać mieszaninę owsianą i wymieszać do połączenia. Uformuj kulki za pomocą miarki do lodów i umieść na wyłożonych tacach, z dużą ilością miejsca wokół nich, około 6 na tacę. Lekko spłaszcz każdą piłkę.
Piec przez 14-16 minut, w zależności od tego, jak żucia lubisz je. Pozostaw na 1 minutę, a następnie przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.