Klonowe Kiełki i Kiełbasa Dijon
Maple-Dijon Sprouts & Sausage to danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis zawiera 893 kalorie, 24 g białka i 79 g tłuszczu na porcję. Za 3,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczonego kuskusu z czosnkiem i oliwą z oliwek, brukselki, papryki i grzybów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 73%. Podobne przepisy obejmują brukselkę klonową Dijon, pieczoną brukselkę klonową Dijon oraz brukselkę klonową i glazurowaną Dijon.
Instrukcje
Gotuj kiełbasę na dużej patelni, aż przestanie być różowa; odpływ.
Dodać brukselkę, grzyby, marchewkę i cebulę; gotować, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Dodać syrop, musztardę, szałwię i pieprz; przykryć i gotować jeszcze 4-6 minut lub do momentu, aż brukselka będzie miękka.
W międzyczasie przygotuj kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Podawać z masą kiełbasianą i posypać serem.