Klonowe garnki de Crème z Pralinkami migdałowymi

Klonowe garnki de Crème z Pralinkami migdałowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Klon garnki de Crème z pralinki migdałowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowy cukier, żółtka jaj, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Klon-piernik garnki de Crème, Klon Dynia garnki de Creme, oraz Dyniowe garnki de Crème z klonowym burbonem bitą śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozsypuj na małej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Upiec migdały na złoty kolor, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika. Wciśnij migdały w 4-calowy kwadrat na prześcieradle i ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać cukier, 1 łyżka wody, cornsyrup i grubej soli w małych heavysaucepan na małym ogniu, aż sugardissolves. Zwiększ ciepło; gotuj bez gotowania, aż syrop będzie ciemny, czasami wirując patelnię i szczotkując boki mokrą szczotką do ciast, około 5 minut. Natychmiast wlać nawet karmelprzez migdały, powłoka całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
MigdałyMigdały
KarmelKarmel
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PatelniaPatelnia
5
Odstawić na zimno i twardo, około 30 minut. Breakpraline na kawałki lub proces do grubychukrumki. DO AHEAD: można zrobić 4 dniahead. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż cztery 3/4-cup ramekins lub custardcups w 13 x 9 x 2-calowej metalowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Ubij żółtka, zarówno cukry, ekstrakt, i saltyny średniej miski do mieszania. Stopniowo whiskin krem. Podziel krem między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
EkstraktEkstrakt
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do pieczenia patelni, aby uzyskać połowę boków ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec krem, aż środek jest po prostu ustawić, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść na powierzchnię roboczą; odstawić na 15 minut. Chill uncovered untilcold, co najmniej 2 godziny. Cover; chill overnight.
7
Posypać pralinki kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn