Klonowe Ciasta Kukurydziane
Maple Corn Cakes może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, syrop klonowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Placki kukurydziane z jagodami z syropem klonowym, Torty kukurydziane z jeżyn z lodami brzoskwiniowo-klonowymi, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. na średniej patelni na średnim ogniu, pokruszyć i gotować kiełbasę, aż rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. W dużej misce do mieszania, połączyć kiełbasę, kukurydza Muffin mix, jajka, kukurydza, pieczenia mix i mleka.
Wlać do natłuszczonej patelni o wymiarach 6x9x3 cali i przykryć folią.
Wyjąć folię i piec przez kolejne 30 do 35 minut lub aż zbrązowieje. Ostudzić 15 minut i wyjąć z patelni. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub na noc.
Bochenek pokroić na 8 plastrów. W dużej patelni non-stick na średnim ogniu, dodać 2 łyżki. olej. Smażyć placki kukurydziane na złoty kolor z każdej strony, około 4 do 6 minut.
Podawać z syropem i masłem.