Klonowe Bourbon Solone Nogi Indyka
Maple Bourbon solone nogi indyka może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 1267 kalorii, 134g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sól, podudzia z indyka, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Solona Pieczona pierś indyka z nogami Confit, Indyk Solony Klonem, oraz Klon solony Indyk z sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim garnku, na małym ogniu, dodać wszystkie składniki, z wyjątkiem indyka. Gotować mieszając, aby połączyć i rozpuścić sól. Gdy sól się rozpuści, wyjąć z ognia i ostudzić.
Dodać pałeczki z indyka do dużej plastikowej torebki i wlać solankę. Dobrze uszczelnij worek i włóż do miski (w przypadku wycieków). Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Po 24 godzinach wyjmij indyka, wyrzuć solankę i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, dodaj pałeczki z indykiem, upewniając się, że między nimi jest miejsce na równomierne gotowanie. Piecz przez 90 minut.
Wyjąć z piekarnika na półmisek i podawać na gorąco lub na zimno.