Klon-Szałwia Szkliwiona Rzepa

Klon-Szałwia Szkliwiona Rzepa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Klon-szałwia szkliwione rzepy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szałwia, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klon I Szałwia Pieczona Rzepa + Marchewka, Cydr-glazurowana rzepa i jabłka z szałwią i boczkiem, oraz Rzepa Szkliwiona Z Masłem Brązowym I Klonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rzepę na pół i na 1/2-calowe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
2
Połącz 1/4 szklanki wody i pozostałych składników w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj rzepy, obracając się do płaszcza; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub do miękkości. Odkryć i gotować 7 minut lub aż rzepa są szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn