Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa

Klon-szałwia pieczona Polędwica wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, szałwia, polędwica wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią, Szałwia Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Z Fasolą I Karczochami, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i obróć się, aby pokryć. Marynować w lodówce 30 minut.
Wyjąć wieprzowinę z worka.
Umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.