Klon pieczony dyni i słodkie ziemniaki z zwiędłym szpinakiem
Klon pieczone dyni i słodkie ziemniaki z zwiędłym szpinakiem może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 146 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz tymianek, sól, dekoracji: popękany pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon Pieczone słodkie ziemniaki i dyni ptysie, Sałatka szpinakowa z dyni, oraz Dyni Z Zwiędłym Szpinakiem I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem pierwsze 8 składników w dużej misce, aż warzywa są równomiernie pokryte.
Rozprowadzić w jednej warstwie w 1 (15 - x 10-x 1-calowy) jellyroll pan lub 2 (13-x 9-calowy) naczynia do pieczenia.
Piecz, mieszając raz w połowie czasu gotowania, w temperaturze 450 przez 30 minut lub do momentu, gdy krawędzie warzyw będą jasnobrązowe i miękkie po przekłuciu końcówką noża.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Dodaj szpinak na patelnię; wrzuć delikatnie mieszanką warzywną, aż szpinak lekko zwiędnie.
W razie potrzeby udekorować i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.