Klon-Pecan Snack Cake
Klonowo-orzechowe ciasto z przekąskami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, śmietanę, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Klon-Pekan Snack Mix, Pecan - Czekoladowy Tort Przekąskowy, oraz Pear Pecan Snack Cake with Cinnamon Drizzle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną, 1/4 szklanki orzechów pekan i 1/2 łyżeczki soli wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę syropu do mieszaniny mąki; mieszać aż dobrze wymieszane.
Wlać ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połącz cukier, 2 1/2 łyżki syropu, śmietanę i 1/8 łyżeczki soli. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości.
Rozprowadzić lukier równomiernie na ostudzonym cieście; posypać 1/4 szklanki orzechów pekan.