Klon-Pecan Bataty Mash
Klon-Pecan bataty Mash jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka laski cynamonu, mielone goździki, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffin Pan Klon Pecan Słodkie Ziemniaki Gratins, Słodkie ziemniaki i pekan cynamonowe bułeczki z klonową glazurą, oraz Puree słodkie ziemniaki z Klon Pecan pralinki polewa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec około 10 minut lub aż orzeszki pekan są pachnące i zaczynają ciemnieć.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
W małym rondlu połącz syrop klonowy, skórkę pomarańczową, laskę cynamonu i zmielone goździki. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Wyjąć z ognia i odstawić około 5 minut.
Delikatnie wyjmij wnętrze pieczonych słodkich ziemniaków i umieść w żaroodpornej misce. Za pomocą masher ziemniaków lub duży widelec, zacieru, aż nie ma grudek w lewo.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty.
Wyjmij laskę cynamonu z rozgrzanego syropu i wyrzuć.
Syrop polać tłuczonymi słodkimi ziemniakami, a na wierzch polać prażonymi orzechami pekan.