Klon Koperek Kraj Kiełbasa Paszteciki

Klon koperek kraj kiełbasa paszteciki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis ma 358 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka gruboziarnistej soli, oleju roślinnego, gruboziarnistego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą), Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Klonowe Paszteciki Z Kiełbasą.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz sól i pieprz, koper włoski na dnie miski.
Dodać wieprzowinę i wymieszać, aby połączyć przyprawy.
Wlać 2 łyżki syropu klonowego na wieprzowinę i pracy mięsa ponownie połączyć syrop klonowy. Uformuj mięso w paszteciki, okrągłe od 2 do 3 cali. Gotować paszteciki w 1 łyżce oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 4 lub 5 minut z każdej strony.
Odcedzić paszteciki z kiełbasą na wyłożonej ręcznikiem płycie, a następnie podawać.