Klon i musztarda-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką

Klon i musztarda-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką
Klon i musztarda-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 397 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, filety z łososia, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Klon-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką, Cytryna I Klon Glazurowane Pieczone Brukselki, oraz Klon glazurowane pieczone Delicata Squash i brukselka.

Instrukcje

1
Ubić razem syrop klonowy i musztardę. Obie strony filetów z łososia obficie przyprawić solą i pieprzem, następnie posmarować mieszanką Klonowo-musztardową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°. w dużej misce wrzuć kiełki i cebulę z oliwą z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, aż będą dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
KiełkiKiełki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Rozłóż je na blasze do pieczenia, pokrój z boku na dół i piecz na Dolnym stojaku, aż do karmelizacji i miękkości, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Gdy kiełki są prawie gotowe, ułóż filety na naczyniu odpornym na działanie pieca i podsmaż je, od strony skóry w dół, aż mieszanina klonu będzie dobrze karmelizowana, a ryba będzie tylko gotowana-7 do 10 minut, w zależności od grubości filetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
5
Podawać z kiełkami i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
KiełkiKiełki
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn