Klon Grillowany Łosoś
Klon Grillowany łosoś jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka filetów z łososia, sok pomarańczowy, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Klon Grillowany Łosoś, Klon-Glazurowany Grillowany Łosoś, oraz Grillowany Łosoś Dijon-Klon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę. Zamknąć worek i marynować w lodówce 3 godziny.
Rozgrzej grill lub patelnię do grilla na średnim ogniu.
Usuń rybę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Zalać marynatą do małego rondla; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 3 protokół).
Umieść rybę na ruszcie lub patelni pokrytej natryskiem do gotowania; grilluj od 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Rybę wyjąć z grilla; posypać równomiernie solą.
Trzymaj plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym, a płynne składniki są dodawane
Wyciśnij pomarańczę do soku
Pomoc w odmierzaniu składników płynnych
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.