Klon-Glazurowany Łosoś
Łosoś szkliwiony klonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka filetów z łososia, brązowy cukier, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Klon Sojowy Glazurowany Łosoś, Klon Szkliwiony Łosoś, oraz Klon Szkliwiony Łosoś.
Instrukcje
Przygotować grill, ogrzewanie do medium.
Połącz pierwsze 5 składników.
Rybę posypać solą, natrzeć mieszanką papryki.
Umieść rybę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 7 minut.
Skrop rybę syropem; grilluj 1 minutę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.