Klon-Glazurowane Ciasto Z Dyni

Klon-Glazurowane Ciasto Z Dyni
Klon-glazurowane Pumpkin Spice Cake jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, maślanki, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Przyprawa Dyniowa, Klon Szkliwiony Placki Jabłkowe, Ciasto z dyni z klonową glazurą, oraz Ciasto z dyni z klonową glazurą.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 10-cup Bundt patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól przesiać razem w misce. W innej misce ubijamy dynię, maślankę i wanilię. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Ubić w jajkach, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym. Zeskrobać boki i dno miski. Ubić w jednej trzeciej mieszaniny mąki, a następnie połowę mieszaniny dyni, ubijając aż tylko połączone. Powtórz, kończąc na ostatniej trzeciej mieszanki mąki. Zeskrobać ciasto na patelnię Bundt, wygładzając górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MaślankaMaślanka
DyniaDynia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Niech ciasto ostygnie w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut, a następnie włączyć do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
1
Ubić razem mleko i syrop klonowy oraz ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
EkstraktEkstrakt
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubijamy cukier cukierniczy, aż glazura będzie gładka i o mżawej konsystencji. Do 6 godzin przed podaniem, ustawić ciasto na stojaku drucianym nad talerzem i skropić glazurą, pozwalając mu spływać po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej, aby umożliwić ustawienie glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn