Klon-Bułeczki Owsiane
Klonowo-owsiane bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, syrop klonowy, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Bułeczki Owsiane, Klonowe Bułeczki Owsiane, oraz Klonowe Bułeczki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy połącz mąkę, owies, proszek do pieczenia, cukier i sól. Zimne masło wymieszać z najniższą prędkością i wymieszać, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Połączyć maślankę, syrop klonowy i jajka i szybko dodać do mieszanki mąki i masła.
Wymieszać do momentu aż się zmiksuje. Ciasto może być lepkie.
Ciasto wylać na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i upewnić się, że jest połączone. Mąka ręce i wałek do ciasta i rozwałkować ciasto 3/4 do 1 cala grubości. Powinieneś zobaczyć grudki masła w cieście.
Pokroić na 3-calowe rundy zwykłym lub karbowanym nożem i umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Umyj blaty myciem jajecznym.
Piec przez 20 do 25 minut, aż szczyty są chrupiące i wnętrza są wykonane.
Aby glazury, połączyć cukierników ' cukier, syrop klonowy i wanilii. Gdy bułeczki są gotowe, ostudzić przez 5 minut i skropić każdą bułeczkę 1 łyżką glazury. Lubię posypać trochę niegotowanego owsa na wierzchu, do dekoracji. Im cieplejsze są bułeczki, gdy je glazurujesz, tym cieńsza będzie glazura.