Kliny Ziemniaczane Smażone W Piekarniku
Smażone w piekarniku Kliny ziemniaczane mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 408 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka czosnku w proszku, gorący sos, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy obejmują Kliny Ziemniaczane Smażone W Piekarniku, Kotlety Ze Słodkich Ziemniaków Smażone W Piekarniku, oraz Kliny Do Ziemniaków Piekarnika.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ziemniaki umyć i pokroić na 6 grubych klinów.
Majonez wymieszać z ostrym sosem, solą cebulową, przyprawą domową i pieprzem. Kliny ziemniaków posmarować mieszanką majonezu i zwinąć w mieszankę dressingową.
Umieścić w nasmarowanym naczyniu do pieczenia i piec przez 45 do 50 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Podawać z ulubionym dipem.
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku przez okres do 6 miesięcy.