Kliny Ziemniaczane Pieczone Z Majonezem Estragonowym
Pieczone Kliny ziemniaczane z majonezem estragonowym to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, ocet balsamiczny, dodatki: pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kliny ziemniaczane pieczone z majonezem Kolendrowo-limonkowym, Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki, oraz Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować kliny ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie w małej miseczce wymieszaj majonez i kolejne 5 składników.
Podawać z klinami ziemniaczanymi.
Dekorować, w razie potrzeby.