Kliny Ziemniaczane Koperkowe
Koperkowe Kliny ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny FODMAP przepis ma 124 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kliny Ziemniaczane Koperkowe, Atak Przekąsek: Czosnek Koperek Słodkie Ziemniaki Kliny, oraz Hummus koperkowy i tosty Pita Kliny podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kliny ziemniaczane; posypać solą i pieprzem. Gotować przez 10-12 minut lub do miękkości i złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; posypać serem i koperkiem.