Kliny Ziemniaczane Cheddar
Kliny ziemniaczane Cheddar to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, czosnek w proszku, sól sezonowana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar Cukinia Kliny, Dojrzały Cheddar z klinami jabłkowymi i redukcją cydru, oraz Jo Jo Kliny Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz sól czosnkową, sól przyprawioną i paprykę.
Dodać ziemniaki; uszczelnić worek i wrzucić do herbu.
Przenieść ziemniaki do nieczystej kuchenki mikrofalowej bezpieczne danie. Kropka z masłem. Kuchenka mikrofalowa, odsłonięta, na wysokości przez 3 minuty. Ziemniaki obrócić; gotować 2-3 minuty dłużej lub do miękkości.
Posypać serem; przykryć i odstawić, aż ser się rozpuści.