Kliny Ziemniaczane
Przepis Kliny ziemniaczane mogą być wykonane w około 50 minut. Za 19 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 116 kalorii. Mieszanka soli czosnkowej, oleju roślinnego, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 55 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kliny Ziemniaczane, Kliny Ziemniaczane, oraz Kliny Ziemniaczane Jo Jo.
Instrukcje
Rozprowadź olej w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Połącz kolejne pięć składników w dużej plastikowej torbie.
Pokrój każdego ziemniaka wzdłuż na osiem ćwiartek.
Umieść połowę ziemniaków w torbie; dobrze wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść w jednej warstwie na patelni. Powtórz z pozostałymi ziemniakami.
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-45 minut lub do miękkości, obracając raz po 25 minutach.