Kliny z szynką i serem

Kliny z szynką i serem
Kliny z szynką i serem wymagają około 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, mleko, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kawałki Sera, Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym, oraz Kliny Kapusty Z Sosem Serowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Dodaj 1 szklankę sera i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż w natłuszczonym 10-calowym. danie quiche lub talerz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Posmaruj masłem; posyp sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MasłoMasło
4
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do zastygnięcia i lekko zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 5-10 minut dłużej lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstaw na 5 minut przed cięciem.
7
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn