Kliny z kurczaka i fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj łuszczące się kliny z kurczaka i fasoli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego kminku, bita śmietana, taco-sezonowany ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieszane-fasolowe chilli z klinami, Hummus z czarnej fasoli z opiekanymi klinami Pita, oraz Hamburgery z fasolą i kapustą ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; rozwiń na arkuszu z ciasteczkami. Obficie nakłuć skórkę widelcem.
Piec 6 do 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować kurczaka, fasola i kminek na średnim ogniu o 2 protokół, często mieszając, aż do dokładnie ogrzane. Wymieszać z kolendrą.
Serek rozprowadzić na częściowo upieczonej skórce. Wierzch z mieszanki kurczaka; posypać serem.
Piec 2 do 3 minut dłużej lub aż ser topi się i skorupa jest złoty brąz.
Pokroić w kliny; podawać na ciepło z salsą.