Kliny lodowe z sosem Pancetta Gorgonzola
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Kliny lodowe z sosem Pancetta Gorgonzola mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, pancettę, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kliny lodowe z sosem Gorgonzola, Kliny Lodowe Z Gorgonzolą, oraz Kliny lodowe z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute, aż chrupiące i złoty, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby odsączyć nadmiar oleju.
W średniej misce wymieszać maślankę, śmietanę i czosnek; wymieszać 2/3 sera. Doprawić sos solą i pieprzem do smaku.
(Opatrunek może być wykonany do 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Wymieszać przed użyciem, dodając więcej mleka do rozrzedzenia sosu, jeśli to konieczne.)
Ułóż każdy z 6 klinów sałaty na 6 talerzach. Łyżka sos na sałatę.
Posypać pancettą i pozostałym serem i podawać.