Kliny Do Pierników
Kliny piernikowe to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, mocno brązowy cukier, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane, Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, oraz Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika).
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij cukier i masło, aż dobrze wymieszane i kremowe.
Dodać melasę; ubić do wymieszania.
W innej misce wymieszaj mąkę, imbir, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i goździki.
Dodać około jednej trzeciej mieszaniny mąki do mieszaniny masła; ubić na małej prędkości, aż do wymieszania.
Dodaj około jednej trzeciej wody; beat aż włączone. Powtórz, aby dodać całą mieszaninę mąki i wody, ubijając tylko do momentu włączenia. Zebrać mieszaninę z mąką ręce i uformować w miękką kulkę.
Spryskaj DNA dwóch 8-lub 9-calowych patelni z natryskiem oleju do gotowania. Podziel ciasto na pół i naciśnij poziom porcji w każdej patelni. Nożem z mąką pokroić każdą rundę na osiem klinów.
Piec do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, 18 do 20 protokół.
Ostudzić około 5 minut na patelni, a następnie odwrócić na stojaku do całkowitego ostygnięcia.