Klin lodowy z sosem z sera pleśniowego
Klin lodowy z sosem z sera pleśniowego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser, sałatę lodową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Iceberg Wedge Salad w / Homemade Blue Cheese Dressing (101: How To core sałata) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubij razem maślankę, śmietanę i 3 łyżki sera pleśniowego. Sałatę podzielić między talerze i łyżką sos na wierzchu.
Posypać pozostałą łyżką sera i 1/4 łyżeczki pieprzu.