Klin BLT z Roquefortem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sałatkę, pomidory, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Klin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść składniki dressingu w robocie kuchennym lub blenderze i pulsuj kilka razy, upewniając się, że niektóre grudki sera pozostaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Sałatę pokroić na 6 klinów. Spłucz i owinąć ręcznikami papierowymi do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Górny każdy klin opatrunkiem.
4
Dekoruj boczkiem, pomidorem i posiekaną natką włoskiej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa Płaska
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego