Klementyna Margarita
Klementyna Margaritan jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 4. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, limonki, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa, Bardzo Jagodowa krew pomarańczowa Margarita na Narodowy Dzień Margarity, oraz Margarita kurczak Quesadilla z Margarita Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz skórkę klementynki z 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki cukru. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, a następnie wyłączyć ogień i ostudzić.
Połącz sok z klementynek, sok z 1 limonki i schłodzony syrop cukrowy w dużym dzbanku. Wymieszać, aby połączyć.
W razie potrzeby dodaj tequilę.
W zamykanym worku połącz pozostałe 2 łyżki cukru z barwnikiem spożywczym. Wstrząsnąć i masować torebkę, aby połączyć barwnik spożywczy z cukrem.
Na płaskim talerzu połącz kolorowy cukier i sól i równomiernie rozprowadź na talerzu. Zanurz obręcze 4 szklanek margarity w wodzie, a następnie w mieszaninie cukru. Napełnij szklanki lodem i równomiernie rozprowadź Margaritę między szklankami.
Udekorować plastrami limonki i podawać.