Klasyczny Pudding Yorkshire
Klasyczny Pudding Yorkshire może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kapie z boczku, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, mleko, jajka i sól. Za pomocą miksera elektrycznego, beat 5 minut, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Płaszcz 9x13 cala patelni do pieczenia z wołowiny lub boczku kapie. Rozgrzej patelnię 15 minut, aby kapanie było gorące i skwierczące.
Wyjąć mieszaninę z lodówki. Ubić krótko, a następnie wrzucić na patelnię do pieczenia.
Niższa temperatura piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C). Bez otwierania piekarnika kontynuuj pieczenie 15 minut. Mieszanina powinna być dmuchana i złotobrązowa.
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco.