Klasyczny Przepis Na Tarte Tatin

Klasyczny Przepis Na Tarte Tatin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klasyczny Tarte Tatin przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, ciasto francuskie, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Classic Tarte Tatin, Classic Tarte Tatin, oraz Przepis Na Tarte Bananowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać sok z cytryny równomiernie na jabłka, aby zapobiec ich odbarwieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Umieścić cukier w żeliwnej patelni i stopić na średnim ogniu.Odkrywaj i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cukier będzie miał jasny kolor toffi, a jego temperatura osiągnie 320 stopni (mierz termometrem cukierkowym). Wyłącz ogrzewanie. Temperatura będzie nadal rosła.Gdy temperatura osiągnie 350 stopni, ubij masło, 1 sztuka na raz. Upewnij się, że każdy kawałek jest włączony przed dodaniem następnego, a następnie dodać sól.Karmel przykryć plasterkami jabłka, zaczynając od środka i nakładając się spiralnie. Włącz ponownie ogień i gotuj przez 15 minut. Wymieszaj, aby upewnić się, że jabłka gotują się równomiernie, ale pamiętaj, aby przywrócić kawałki do pierwotnej konfiguracji.Przykryć patelnię ciastem francuskim. Zawiąż brzegi wokół jabłek i nakłuj ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Piec, aż krawędzie będą głębokie w kolorze bursztynowym, a ciasto będzie nadmuchane i złote, 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed odwróceniem na talerz większy niż patelnia. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn