Klasyczny Przepis Na Tarte Tatin

Klasyczny Przepis Na Tarte Tatin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klasyczny Tarte Tatin przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, ciasto francuskie, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Classic Tarte Tatin, Classic Tarte Tatin, oraz Przepis Na Tarte Bananowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posypać sok z cytryny równomiernie na jabłka, aby zapobiec ich odbarwieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Umieścić cukier w żeliwnej patelni i stopić na średnim ogniu.Odkrywaj i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cukier będzie miał jasny kolor toffi, a jego temperatura osiągnie 320 stopni (mierz termometrem cukierkowym). Wyłącz ogrzewanie. Temperatura będzie nadal rosła.Gdy temperatura osiągnie 350 stopni, ubij masło, 1 sztuka na raz. Upewnij się, że każdy kawałek jest włączony przed dodaniem następnego, a następnie dodać sól.Karmel przykryć plasterkami jabłka, zaczynając od środka i nakładając się spiralnie. Włącz ponownie ogień i gotuj przez 15 minut. Wymieszaj, aby upewnić się, że jabłka gotują się równomiernie, ale pamiętaj, aby przywrócić kawałki do pierwotnej konfiguracji.Przykryć patelnię ciastem francuskim. Zawiąż brzegi wokół jabłek i nakłuj ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Piec, aż krawędzie będą głębokie w kolorze bursztynowym, a ciasto będzie nadmuchane i złote, 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed odwróceniem na talerz większy niż patelnia. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn