Klasyczny Pomarańczowy Anioł Jedzenie Ciasto

Klasyczny Pomarańczowy Anioł Jedzenie Ciasto
Klasyczny pomarańczowy Anioł jedzenie ciasto wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz białka, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Klasyczny Angel Food Cake, Klasyczny Angel Food Cake, oraz Klasyczny Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią, sokiem i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
7
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz. Złóż skórkę pomarańczową i ekstrakt z pomarańczy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Łyżka ciasto do nieoczyszczonej 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn