Klasyczny Krem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj klasycznego kremu. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 57 centów za porcję. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klasyczny Quiche Kremowe Lorraine, Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela, oraz Klasyczne przepisy świąteczne wykonane z klasycznych składników! # DiamondNuts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jajka, cukier i sól w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Mleko gotować w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Usuń mleko z ognia i stopniowo dodawaj do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Wymieszaj ekstrakty z wanilii i migdałów.
Wlać do głębokiego 2-ćwiartkowego Suflera pokrytego sprayem do gotowania.
Umieść zapiekankę w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 325 przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka kremu wyjdzie prawie czysty.
Wyjąć zapiekankę z patelni; podawać krem ciepły lub schłodzony.