Klasyczny Herbed Chleb Dressing
Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczny Sos Chlebowy, Klasyczny Sos Do Chleba Kukurydzianego, oraz Klasyczny pieczony indyk z nadzieniem herbacianym i staromodnym sosem.
Instrukcje
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 325 przez 25 minut, mieszając raz.
Umieścić chleb w dużej misce; zwiększyć temperaturę piekarnika do 37
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebulę i seler; przykryć. Gotować 5 minut. Odkryć; gotować 17 minut lub do miękkości. Wymieszać z ziołami.
Do chleba dodać mieszankę grzybową, sól i pieprz.
Doprowadzić bulion do wrzenia w małym rondlu; gotować 15 minut lub do zmniejszenia do 1 1/2 szklanki. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Bulion i jajko połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki chleba, rzucając do herbu. Łyżka mieszanki chleba do 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 375 przez 15 minut.
Rozpuścić 1 łyżkę masła. Odsłoń opatrunek; posmaruj masłem.
Piec, odkryte, 25 minut lub do góry jest lekko rumiane.