Klasyczny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 210 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 224 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz marchew, olej roślinny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klasyczny Gulasz Wołowy, Klasyczny Gulasz Wołowy, oraz Klasyczny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowym patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodać wołowinę; gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Dodać wodę, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Woda
Sól
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić od 2 godzin do 2 godzin 30 minut lub aż wołowina będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
5
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem zimnej wody i mąki. Przykryć; gotować około 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Mąka Uniwersalna
Woda
6
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
7
W szczelnie przykrytym słoiku lub pojemniku wstrząsnąć zimną wodą i mąką; stopniowo mieszać do mieszaniny wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Woda
Wołowina
8
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 minutę, aż zgęstnieje.