Klasyczny Guacamole

Klasyczny Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj klasycznego Guacamole. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz chiles jalapeño, cilantro, chipsy tortilla, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to klasyczny guacamole, Klasyczny Guacamole, oraz Klasyczny Dip Guacamole.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem przekąsek lub chipsów w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Podawać z przekąskami lub frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn