Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj klasycznego Guacamole. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz chiles jalapeño, cilantro, chipsy tortilla, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to klasyczny guacamole, Klasyczny Guacamole, oraz Klasyczny Dip Guacamole.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem przekąsek lub chipsów w średniej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.